Harplinge Mark & Trädgård

Hej på er och god eftermiddag! Hur har ni det i den glödande sommarhettan? Här i Halmstad blåser det så härligt och svalkande från havet! Vanligtvis skriver jag om mat, men nu ska ni få höra om något helt annat, mina kära läsare, om hur jag gjorde när jag behövde klippa häckarna. Jag tog kontakt med ett företag som är bra på mycket, bland annat stensättning här i Halmstad. Tyvärr hade jag fått ryggskott av allt påtande i landen, så luften riktigt gick ur mig. Bara halva trädgården var färdig innan min gubbe fick köra mig till läkaren. Det blev förmaningar om att bara ta det lugnt och äta värktabletter. Som tur är finns det ett företag som är kända för att vara i en klass för sig när det gäller det här med stensättning i Halmstad, och det är ett trädgårdsföretag med många fler kompetenser. Bland annat så kan Harplinge Mark & Trädgård som det här företaget heter, hjälpa till med trädgårdsskötsel, häckklippning, gräsklippning, plantering av exempelvis. häck med mera, utöver det här med att de också är bra på stensättning. 

 

Harplinge Mark och Trädgård har nu varit och klippt häcken, och eftersom min gubbe nu är bortrest i tjänsten behövde jag även få gräsmattan klippt. Så när de ändå var här gjorde de även detta. Jag tycker de har gjort ett riktigt bra jobb och dessutom kostade det inte särskilt mycket. Jag ville bara berätta att det här företaget finns, för om du letar efter något företag som hjälper till med trädgårdsskötsel eller stensättning i Halmstad så behöver du faktiskt inte leta längre. Låt den duktiga personalen på Harplinge Mark & Trädgård hjälpa dig! Det var allt jag hade på hjärtat för den här gången, nu får alla mina kära och underbara läsare ha en fantastisk dag