Kungens restaurang och bar

Hej och halloj på er alla mina läsare. Det är så roligt att ni kommer in hit till bloggen dag ut och dito in, för som ni vet så skriver jag inlägg om det mesta jag tror ni är intresserade av att få veta mera om. Alla människor som är sugna på att äta på en restaurang i närheten av Bengtsfors, Säffle eller Åmål skulle nog tycka mycket om att äta på Kungens restaurang och bar. 

 

Jag är en typisk ute-ätare och är det någon som har ätit på många restauranger genom åren så är det jag. Tyvärr finns det riktigt dåliga restauranger och de har jag också skrivit och berättat för er om, men idag ska jag istället lyfta fram ett riktigt gott exempel på en mycket bra bar och restaurang som jag nog tycker att ni som söker efter en restaurang i Bengtsfors med omnejd borde ta er till. Det är två personer som heter Bosse och Sissel som har ett företag som heter Sissel & Bosses Mat AB. Sissel & Bosse brinner verkligen för det här med att driva restauranger och Kungens restaurang och bar är en av flera restauranger som de äger. Här ser de till att bara laga mat på de finaste råvarorna. Är det något det finns mycket olika åsikter om så är det just mat, och vad den ene tycker om att äta faller inte alls den andra i smaken. Därför finns det ett stort utbud av olika maträtter att välja på när man går till Kungens restaurang och bar, så helt säkert kommer ni att finna någon maträtt som faller er i smaken. Det här är en bar och restaurang för oss i Bengtsfors, Åmål eller Säffle som passar alla slags människor!